Részletek
Táborhegyi gyümöcskertészet megálmodói Bödő Erika és Rimóczi Péter őstermelők.
Már több mint 35 éve ültették közösen az első gyümölcsfájukat, ma már pedig több ezerrel rendelkeznek. Többek között alma, körte, szilva, sárgabarack és birsalmafát ültettek, vagyis mindent, ami Magyarországon honos. A termékfeldolgozást 8 éve végezik, önerőből hozták létre egy kisüzemi feldolgozót.
Ők magunk termelik, préselik, dobozolják a gyümölcsleveket.
"Nagyon odafigyelünk, hogy termékeink finomak és egészségesek legyenek. Nem használunk gyomirtószert, csak szabadforgalmú permetszereket használunk, amit a biogazdálkodásban is használnak.
Ezeket is próbáljuk kiváltani bio megoldásokkal és rezisztens fák ültetésével. A gyümölcsöt frissen, a szedést követő napon feldolgozzuk, érett egészséges állapotukban.
Hidraulikus préssel rendelkezünk, amivel nagyon lassan alaposan lehet préselni, jobban kijönnek az ízek, zamatok, vitaminok. " Bödő Erika
Összetétel: eper 75%, cukor 25%, pektin (almahéj kivonat), citromsav, szorbinsav
Tárolás: hűvös, fénytől védett helyen
Minőségét megőrzi: felbontás után számított 1 hónapig, megfelelő körülmények között tárolva!
6580 Ft/ kg