Részletek
Összetétel: Echinacea, Parlagfű, Gyömbér, Fokhagyma, Bazsalikom, Oregano, Kapor.
Hatásai:
Echinacea: A kasvirág tele van olyan növényi összetevőkkel, melyek antioxidánsként funkcionálnak, mint például flavonoidok és a kávésav-származékok. Ezek segítenek a szervezetnek felvenni a harcot
az oxidatív stresszel, mely krónikus betegségek, cukor-, és szívbetegség kialakulásához is vezethet.
Parlagfű: a sejtlégzést segíti, allergiás megbetegedések esetén hatásos, emésztést segíti, hajnövesztőszer, nagy mennyiségben tartalmaz B37 vitamint, és a kevésbé ismert P2 vitamint. Ásványi
anyagokban gazdag, sok vasat, rezet és káliumot tartalmaz, ezen kívül enzimeket és nyomelemeket.”
Gyömbér: A nyirokcsatornák megnyitásával és tisztaságának megőrzésével a gyömbér megakadályozza a toxinok felhalmozódását, amelyek érzékennyé teszik a szervezetet a fertőzésekre,
különösen a légzőrendszerben. Véralvadás gátló, igen erős támaszt nyújt a szívroham és a stroke ellen!
Fokhagyma: Az érbetegségek kialakulásában központi szerepet játszik. Rendszeres bizonyítottan jó hatással van a koleszterinszintre, segíthet beállítani a vérnyomást, és egyes vizsgálatok szerint a
vércukorszint stabilizálásában is szerepet játszik.
Bazsalikom: Bélgáz képződési gondok kezelésére, felfúvódásra szélhajtó tulajdonsága miatt használják. Húgyúti betegség, felfázás, vese problémák esetén a bazsalikom teája melegíti a lehűlt
veséket, fertőtleníti, megtisztítja a teljes vizeletkiválasztási rendszert, általánosan élénkítőleg hat a mellékvesékre, működésüket fokozza, erősíti a veseműködést.
Oregano, szurokfű: Étvágyjavító, görcsoldó, antiszeptikus, élénkítő, köptető, emésztést könnyítő, epehajtó, valamint gyenge vizelethajtó és izzasztó hatása is van. Székrekedést szüntet.
Az egyik legerősebb baktérium és vírus elleni szer, immunerősítő.
Kapor: A-, B- és E-vitaminokban gazdag, valamint rengeteg ásványi anyagot is tartalmaz, például kalciumot, vasat, rezet, magnéziumot, cinket, foszfort és különböző folsavakat. Vanádium tartalma
miatt a hasnyálmirigy működését segíti, a vércukor szintet stabilizálja.